Jan Rot overleden

Jan Rot begon zijn muziekcarrière in de jaren 70 als leadzanger en liedjesschrijver van een band maar trad vanaf 1982 solo op. Al een tijd was bekend dat Rot ernstig ziek was.


26caezitlspepm

Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven verlaten luidt het bericht.

. De zanger componist en schrijver had uitgezaaide darmkanker. Zanger en componist Jan Rot 64 overleden Zanger Jan Rot is vanochtend op 64-jarige leeftijd overleden. Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven verlaten.

Zijn overlijden is bekendgemaakt op zijn sociale media. Zanger componist en schrijver Jan Rot is op 64-jarige leeftijd overleden. Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven verlaten luidt het bericht.

Zanger tekstschrijver en componist Jan Rot is overleden. Vanaf zijn twaalfde kwam hij. AMSTERDAM - Zanger en liedjesschrijver Jan Rot is vrijdagochtend op 64-jarige keeftijd overleden.

Ik blijf bij je ook als ik er niet meer ben. Rot schreef teksten voor Rob de Nijs of Boudewijn de Groot voor musicals en voor klassieke muziek. Dat melden zijn nabestaanden op Instagram.

Hij kon als geen ander de Nederlandse taal zo gebruiken dat het altijd mooi paste in. De zanger componist en schrijver had uitgezaaide darmkanker. De muzikant Jan Rot en de schrijver Jan Rot lopen zij aan zij door de geschiedenis van OOR.

De zanger componist en schrijver had uitgezaaide darmkanker. Hij had zijn laatste tournee geannuleerd en getuigde in columns over zijn ziekte. Hij werd 64 jaar oud.

Hij overleed aan de gevolgen van uitgezaaide darmkanker. Ze zijn van de 17-jarige Sam Kroon uit Groningen die met. Vandaag verscheen het verdrietige nieuws op zijn Facebookpagina.

De in Indonesië geboren Rot was sinds 1978 actief als muzikant. Zanger schrijver en componist Jan Rot 64 is vrijdagochtend 22 april overleden. Hij was al geruime tijd ziek.

Muzikant en hertaler Jan Rot overleden. Zanger componist en schrijver Jan Rot is op 64-jarige leeftijd overleden. Een fonkelende ster boven Makassar Celebes kerstnacht 1957 uitgedoofd in Rotjeknor te midden van zijn geliefden.

Zanger en tekstschrijver Jan Rot overleden bekend van Op een mooie pinksterdag. Jan Rot is vrijdagochtend op 64-jarige leeftijd overleden. Hij heeft gekozen voor een stille crematie zonder uitvaart.

Dat is bekendgemaakt in een bericht op zijn Facebookpagina. Hij leed aan terminale darmkanker. Rotterdam - Jan Rot is vanochtend overleden.

Jan Rot is vrijdagochtend op 64-jarige leeftijd overleden. Ik blijf bij je ook als ik er niet meer ben waren zijn laatste woorden. Zijn columns en interviews tezamen vormen de kroniek van een Rot-leven.

Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven verlaten luidt het bericht. Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven verlaten. Dat is bekendgemaakt in een bericht op zijn Facebookpagina.

Dat is bekendgemaakt in een bericht op zijn Facebookpagina. Dit meldt zijn familie op sociale media. ANP Olaf Kaak.

Hij heeft gekozen voor een stille crematie zonder uitvaart. 22 april 2022 Redactie Nieuws 0. Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven verlaten staat er in het bericht.

Zanger Jan Rot is vanochtend op 64-jarige leeftijd overleden. Hey Marco prima Deze woorden zullen de meeste TikTok-gebruikers wel herkennen. Hij leed al enige tijd aan darmkanker.

Vandaag 1501 3 minuten Jan Rot is op 64-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Eerder deze maand meldde hij dat zijn conditie achteruit aan het gaan was. Zanger Jan Rot is op 64-jarige leeftijd overleden.

Zanger componist en schrijver Jan Rot 64 overleden aan gevolgen darmkanker. Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven verlaten. Hij was al geruime tijd ziek.

De zanger die de laatste jaren een echte Rotterdammer werd is 64 jaar geworden. Hij overleed aan de gevolgen van uitgezaaide darmkanker. Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven.

Zanger Jan Rot overleden op 64-jarige leeftijd Portret van Jan Rot Foto. Dit meldt zijn familie op sociale media. Zojuist is bekendgemaakt dat Jan Rot is overleden.

Vandaag verscheen het verdrietige nieuws op zijn Facebookpagina. De Nederlander Jan Rot 64 is gestorven aan kanker. Dat is bekendgemaakt in een bericht op zijn Facebookpagina.

22 april 2022 2137 uur. Al een tijd was bekend dat Rot ernstig ziek was. Jan Rot 64 overleden.

26 seconden geleden Update. Jan Rot Makassar 251257-Rotterdam 220422. Op een slungelig drafje dan weer met ferme passen af en toe een vrolijk hupsje.

Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven verlaten. Als zoon van een zendingsarts werd Jan Rot op Eerste Kerstdag 1957 geboren in Makassar op het Indonesische eiland Sulawesi. Jan Rot is vrijdagochtend op 64-jarige leeftijd overleden.

Hij heeft gekozen voor een stille crematie zonder uitvaart. Zanger componist en schrijver Jan Rot is op 64-jarige leeftijd overleden. Zanger en componist Jan Rot is op 64-jarige leeftijd overleden.

Hij heeft gekozen voor een stille crematie zonder uitvaart. Rotterdamse zanger Jan Rot 64 vredig en vol liefde overleden Gisteren 1448 1 minuut leestijd Jan Rot Rijnmond De Rotterdamse. Deze vrijdag is hij overleden 64 jaar oud.

Jan Rot is vrijdagochtend overleden. 22 april 2022 1447 22-04-22 1447 Laatste update. Jan Rot is vrijdagochtend op 64-jarige leeftijd overleden.

De zanger componist en schrijver had uitgezaaide darmkanker. Hij heeft gekozen voor een stille crematie zonder uitvaart. De zanger die bekend werd om zijn Nederlandse hertalingen maakte vorig jaar bekend ongeneeslijk ziek te zijn.


Tweets With Replies By Jan Rot Janrot Twitter


Ncxtaf E2kpe8m


Zanger En Componist Jan Rot 64 Overleden Nos


S8d56xgnwbqtfm


Etp0wf9wwefa M


85cutyndyvmenm


Z87uxhnln6om M


Fsvjuhr80k 8zm


Pxtgcywvg8zn5m


Bn Ers Reageren Aangeslagen Op Overlijden Jan Rot Rtl Boulevard


Zanger Jan Rot Is Ongeneeslijk Ziek Op1


Gvyqo3wlwgk Um


Uqjzekgp65zjqm


Rvekssytfnixsm


Zanger En Oud Oor Medewerker Jan Rot 64 Overleden Nieuws Oor


Z0 Vu9ab0sbcvm


Jan Rot Ontroerd Door Alle Berichten Na Operatie Sterren Telegraaf Nl

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel